Uitleg Behandeling Wimperextensions.

 

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Eerst ga ik in onderling overleg met jou de lengte en de krul van de wimperextension bepalen. Samen komen we tot de unieke persoonlijke look die volledig bij jou past en aan al jouw wensen voldoet. Je neemt plaats op het ‘lashbed’ en mag genieten van me-time tijdens de wimperextension behandeling. De onderwimpers worden voorzichtig afgeplakt. Ik maak gebruik van de meest zachte en lichtgewicht extensions.

De wimperextensions worden op je individuele natuurlijke wimperharen geplaatst niet op het ooglid. Omdat ik de lichtgewicht wimperextensions op de individuele natuurlijke wimperharen plaats is de wimperbehandeling geheel pijnloos. Vanwege de lichtgewicht wimpers raak je er snel gewend aan en geeft het geen ongemak.

Ik plaats op vrijwel alle wimperhaartjes een extension bevestigd met een speciale bonderlijm Deze bonderlijm blijft zacht en flexibel waardoor er geen schade kan worden toegebracht aan je eigen wimpers. De extensions zorgen voor een natuurlijke uitstraling vanwege hun vorm. Net als bij je natuurlijke wimperhaartjes beginnen ze met een vollere aanzet die geleidelijk dunner wordt.

Na afloop van de behandeling neem ik de nazorg met je door. Ik geef je tips over hoe je ervoor zorgt dat je het langst plezier hebt van je wimperextensions. Voor optimaal resultaat is het belangrijk er rekening mee te houden dat de wimperextensions de eerste 24 uur na de behandeling absoluut niet nat of vochtig mogen worden. Na 24 uur is de wimperlijm optimaal uitgehard. De wimperlijm kan niet tegen oliën. Gebruik dus geen cosmeticaproducten bij het oog die oliën bevatten (zoals verzorgingsproducten, make-up en reinigingsproducten),Door gebruik van deze oliën kan wimperlijm afbreken en kunnen de wimperextensions sneller loslaten.

Door de groeicyclus verlies je van nature je eigen wimpers en daarmee ook je extensions. Om een 'volle look' te behouden, adviseren wij om iedere 2 tot 3 weken een refill(opvul) behandeling te laten doen. 

Lees voor extra informatie de algemene voorwaarden.

Belangrijk: Indien je lenzen draagt, raden we aan om een bril op de dag van de wimperbehandeling te dragen. Hiermee wordt voorkomen dat de contactlenzen droge ogen en irritaties bij de ogen kunnen veroorzaken vanwege het lange gesloten houden van de ogen

Nazorg

  • Borstel de wimperextensions minimaal twee keer per dag.
  • De wimperextensions mogen de eerste 24 uur niet in aanraking komen met water.
  • Gebruik olie vrije producten (make-up remover, crème)
  • Niet aan de wimpers trekken, plukken en wrijven. Dit beschadigd uw eigen wimpers.
  • Verwijder de wimperextensions nooit zelf, laat dit altijd door een gecertificeerde stylist om schade te ver komen.